Gladen Audio ZERO PRO 165.3

Compo luidsprekerset uit de ZERO PRO lijn van GLADEN Audio.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
1-3 dagen
€700,00
Incl. btw

GLADEN Audio ZERO PRO 165.3

Zand coating

Het is wellicht wat onconventioneel, toch bied de fijne zandcoating op het nieuwe membraan grote voordelen. Het geeft de goed gedempte conus een harde toplaag waardoor de hogere frequenties met meer detail worden weergegeven. Bovendien draagt de zandcoating bij aan de stijfheid van de conus.
Doordat de zandkorrels extreem klein in diameter zijn dragen ze nauwelijks toe aan het gewicht van het membraan.

Uitgebreid crossover

Hoe goed de luidsprekers ook zijn, als de akoestiek van de auto niet meewerkt dan kan dit het geluidsbeeld ernstig verstoren. Met het uitgebreid instelbare crossover van deze Zero Pro luidsprekerset is het mogelijk diverse aanpassingen door te voeren om zodoende de weergave aan te passen op de voertuigakoestiek.

3 Ohm

Dankzij de 3 Ohm impedantie hebben deze GLADEN Systemen een hoger rendement. Bovendien levert uw versterker bij 3 Ohm meer vermogen wat de dynamiek van deze luidsprekers weer ten goede komt.

Made In Germany

Alle GLADEN Zero luidsprekers worden uitsluitend in Duitsland ontwikkeld en gefabriceerd, zodat we de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid kunnen garanderen.

Aktief aansturen?

De Zero Pro luidsprekers zijn ook geschikt om aktief aangestuurd te worden, al dan niet in combinatie met een 6to8 DSP. In dat geval zijn de passieve crossovers overbodig. GLADEN bied deze set daarom aan zonder filters voor € 600.-

Formaat: 16.5 cm
Type: Combo set
Impedantie: 3 Ohm
Frequentie bereik: nb
Muziek Vermogen: 240 W
Continu Vermogen: 120 Wrms
Inbouw diepte woofer: 69.5 mm
Inbouw diepte tweeter: 15 mm
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen