Alpine X802DC-U

Een 8" navigatiesysteem met database uit de X serie van Alpine.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
1-3 dagen
€1.399,00
Incl. btw

X802DC-U

Een 8" navigatiesysteem met database voor vrachtwagens van het merk Alpine.

Campers en vrachtwagens vereisen speciale kaartdatabases voor het invoeren van de afmetingen, het gewicht en het type lading van het voertuig, en of er dan al niet een oplegger wordt gebruikt. Met deze voorwaarden wordt vervolgens rekening gehouden om routeresultaten weg te filteren die niet geschikt zouden zijn voor dit voertuig. Alpine biedt een verscheidenheid aan navigatieproducten aan met vooraf geïnstalleerde softwarekaarten voor vrachtwagens, zoals bij de afbeeldingen wordt afgebeeld.

Dit navigatiesysteem van Alpine werkt met Apple CarPlay. Sluit uw met Apple CarPlay compatible iPhone aan om zijn navigatie, berichten-app, telefoon, muziek, SIRI en nog veel meer te gebruiken met uw Alpine-systeem. Ook voor een Android-smartphone is dit geschikt. Sluit de smartphone aan om alle voor Android Auto goedgekeurde apps en OK Google te gebruiken.

De nieuwe generatie van Alpine-navigatiesystemen is compatibel met GPS- en Glonass-satellieten. Dit resulteert in een hogere GPS nauwkeurigheid en een snellere kaartverbinding na het opstarten van het systeem.

Binnen de eerste 3 jaar na de eerste GPS-verbinding van het navigatiesysteem kunt u op www.alpine.naviextras.com helemaal gratis nieuwe navigatiekaarten downloaden.

Tevens heeft dit systeem FLAC-audio-ondersteuning met hoge resolutie. U kunt muziek afspelen in FLAC-formaat, met inbegrip van FLAC 24/96- en 24/192-audiocompatibiliteit met hoge resolutie.

Ingebouwde DAB+, TomTom kaarten voor 48 landen, HDMI ingang/uitgang, Ingang voor Alpine Direct Camera, Antidiefstal-beveligingscode en optioneel dvd-speler beschikbaar.

Dit hoogwaardig multimediasysteem is zeer uitgebreid en heeft een optie voor verbinding met voertuiggegevens.

De X802D-U, INE-W710D, iLX-702D, X902D-F en X701D-F zijn voorzien van een geavanceerde data-connectiviteitspoort waarop interfaces van de nieuwe generatie voor de voertuiggegevens kunnen worden aangesloten. Hiermee krijgt u de controle over uw voertuig-instellingen en de weergave van parkeersensoren en airco-instellingen op uw Alpine-scherm. Pijlweergave op het multifunctionele display is ook mogelijk als het voertuig dit ondersteunt.

De DVE-5300 is de perfecte keuze voor het toevoegen van een dvd-afspeelfunctie aan de X802D-U, INE-W710D en iLX-702D

Tevens is er een mogelijk om het systeem uit te breiden met een camera. Wij adviseren dan de achteruitrijcamera HCE-C127D, een multi-view front camera HCE-C257FD, of de multi-view achteruitrijcamera HCE-C252RD.

DIN formaat: enkel DIN
Afneembaar front: Ja
Stuurwielbediening: Ja (optionele interface noodzakelijk)
Afstandsbediening: Nee
Bluetooth: Ja, telefoon en audiostreaming
DAB+ ontvanger: Ja (antenne los verkrijgbaar)
Compatible met Apple: Ja
Compatible met Android: Ja
CD loopwerk: Ja
USB aansluiting: Ja, voorzijde
Aux ingang: Ja, A/V ingang achteraan (kabel los verkrijgbaar)
Eigen vermogen: Ja, 4X50W
Versterker uitgangen: Ja, 3 pre out
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen