Alpine X802D-U

Geavanceerd Navigatiesysteem uit de X serie van Alpine
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
1-3 dagen
€1.299,00
Incl. btw

X802D-U

Dit navigatiesysteem van Alpine werkt met Apple CarPlay. Sluit uw met Apple CarPlay compatible iPhone aan om zijn navigatie, berichten-app, telefoon, muziek, SIRI en nog veel meer te gebruiken met uw Alpine-systeem. Ook voor een Android-smartphone is dit geschikt. Sluit de smartphone aan om alle voor Android Auto goedgekeurde apps en OK Google te gebruiken.

De nieuwe generatie van Alpine-navigatiesystemen is compatibel met GPS- en Glonass-satellieten. Dit resulteert in een hogere GPS nauwkeurigheid en een snellere kaartverbinding na het opstarten van het systeem.

Binnen de eerste 3 jaar na de eerste GPS-verbinding van het navigatiesysteem kunt u op www.alpine.naviextras.com helemaal gratis nieuwe navigatiekaarten downloaden.

Tevens heeft dit systeem FLAC-audio-ondersteuning met hoge resolutie. U kunt muziek afspelen in FLAC-formaat, met inbegrip van FLAC 24/96- en 24/192-audiocompatibiliteit met hoge resolutie.

Ingebouwde DAB+, TomTom kaarten voor 48 landen, HDMI ingang/uitgang, Ingang voor Alpine Direct Camera, Antidiefstal-beveligingscode en optioneel dvd-speler beschikbaar.

Dit hoogwaardig multimediasysteem is zeer uitgebreid en heeft een optie voor verbinding met voertuiggegevens.

De X802D-U, INE-W710D, iLX-702D, X902D-F en X701D-F zijn voorzien van een geavanceerde data-connectiviteitspoort waarop interfaces van de nieuwe generatie voor de voertuiggegevens kunnen worden aangesloten. Hiermee krijgt u de controle over uw voertuig-instellingen en de weergave van parkeersensoren en airco-instellingen op uw Alpine-scherm. Pijlweergave op het multifunctionele display is ook mogelijk als het voertuig dit ondersteunt.

De DVE-5300 is de perfecte keuze voor het toevoegen van een dvd-afspeelfunctie aan de X802D-U, INE-W710D en iLX-702D

DIN formaat: Dubbel DIN
Afneembaar front: Nee
Stuurwielbediening: Ja (optionele interface noodzakelijk)
Afstandsbediening: Nee
Bluetooth: Ja, telefoon en audiostreaming
DAB+ ontvanger: Ja, (antenne los verkrijgbaar)
Compatible met Apple: Ja
Compatible met Android: Ja
CD loopwerk: Nee
USB aansluiting: Ja
Aux ingang: Ja, A/V ingang achteraan (kabel los verkrijgbaar)
Eigen vermogen: Ja, 4X50W
Versterker uitgangen: Ja, 3 pre out
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen