Alpine X702D-F

Een 7" Freestyle navigatiesysteem uit de X serie van Alpine.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
1-3 dagen
€1.399,00
Incl. btw

X702D-F

Een 7" Freestyle navigatiesysteem van het merk Alpine.

U hebt en idee - wij hebben het systeem: Freestyle by Alpine bevat alle componenten voor een aangepaste installatie. Het Freestyle-systeem wordt aangeboden in een configuratie met een 9" en een 7' touchscreen. Voor het 9" touchscreen verwijzen we u door naar de X902D-F, die op de site te vinden is. Rust uw voertuig uit met hoogwaardige navigatie, Apple CarPlay, Android Auto en nog veel andere dingen waarvoor tot nu gewoon geen systeem bestond.

De 2 toetsenpanelen kunnen horizontaal of verticaal worden geïnstalleerd, afhankelijk van de inbouwpositie. De toetsposities kunnen ook afzonderlijk worden toegewezen dankzij de verwisselbare knoppen.

Met 6 verschillende kleuren kunt u de verlichting van de bedieningsknoppen eenvoudig aanpassen, zodat het Freestyle-systeem in harmonie is met de verlichting van uw dashboard.

De nieuwe generatie van Alpine-navigatiesystemen is compatibel met GPS- en Glonass-satellieten. Dit resulteert in een hogere GPS nauwkeurigheid en een snellere kaartverbinding na het opstarten van het systeem.

Binnen de eerste 3 jaar na de eerste GPS-verbinding van het navigatiesysteem kunt u op www.alpine.naviextras.com helemaal gratis nieuwe navigatiekaarten downloaden.

Hieronder nog een aantal specificaties

  • Bass Engine SQ
  • Afspelen van WMA/MP3/MP4/AAC
  • iGO PRIMO NextGen-navigatie
  • TomTom kaarten voor 48 landen
  • HDMI-ingang/uitgang
  • Antidiefstal-beveiligingscode

 

De X802D-U, INE-W710D, iLX-702D, X902D-F en X702D-F zijn voorzien van een geavanceerde data-connectiviteitspoort waarop interfaces van de nieuwe generatie voor de voertuiggegevens kunnen worden aangesloten. Hiermee krijgt u de controle over uw voertuig-instellingen en de weergave van parkeersensoren en airco-instellingen op uw Alpine-scherm. Pijlweergave op het multifunctionele display is ook mogelijk als het voertuig dit ondersteunt.

 

DIN formaat: Dubbel DIN
Afneembaar front: Nee
Stuurwielbediening: Ja (optionele interface noodzakelijk)
Afstandsbediening: Nee
Bluetooth: Ja, telefoon en audiostreaming
DAB+ ontvanger: Ja (antenne los verkrijgbaar)
Compatible met Apple: Ja
Compatible met Android: Ja
CD loopwerk: Nee
USB aansluiting: Ja
Aux ingang: Ja A/V ingang via achterzijde (kabel los verkrijgbaar)
Eigen vermogen: Ja, 4X50W
Versterker uitgangen: Ja, 3 pre out
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen