Gladen Audio SPL 12

Subwoofer uit de SPL lijn van GLADEN Audio
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
1-3 dagen
€600,00
Incl. btw

GLADEN SPL 12

De SPL 12 woofer is de succesvolle opvolger van de Helon 12 SPL van Audio System. In de nieuwe SPL woofer is een aanzienlijk dikkere poolplaat gebruikt, waardoor het rendement met ruim een dB is toegenomen. Bovendien is een nieuw frame gebruikt dat plaats bied aan grotere spiders. Hierdoor zijn de GLADEN SPL woofers makkelijker aan te sturen en hebben ze minder last van compressie op hoog volume.

Verder is de impedantie van de dubbele spreekspoel gewijzigd naar 2 x 1 Ohm. Hierdoor zijn de SPL versterkers ideaal aan te sturen door de compacte SPL 1800c1 versterker.

* 10 cm vlakdraad spreekspoel
* Dubbele Nomex spider
* Glasvezel dustcap
* Aluminium SPL frame
* Vlakdraad spreekspoel

Een vlakdraad spreekspoel is gemaakt van gewalst draad. Hierdoor is er minder verloren ruimte tussen de wikkelingen waardoor zo efficiënt mogelijk gebruikt wordt gemaakt van de magnetische kracht in de luchtspleet. Het gevolg is een hoger rendement, bovendien is de warmtegeleiding bij een vlakdraadspoel beter waardoor ook de belastbaarheid toeneemt.

Nomex spiders

Nomex spiders zijn duurzaam en houden hun eigenschappen gedurende langere tijd constant, ook onder extreme omstandigheden. De GLADEN SPL woofers zijn voorzien van twee oversized Nomex spiders. Door de grote diameter van de ophanging worden de spiders minder zwaar belast en zijn de woofers eenvoudiger aan te sturen.

Aluminium SPL Frame

Dankzij het nieuwe SPL frame konden niet alleen grotere spiders gebruikt worden, ook de koeling is hierdoor sterk verbeterd. Dankzij de grote koelopeningen aan de zijkant van het frame kan de spreekspoel zijn warmte beter kwijt, bovendien wordt compressie van de lucht in de motor hierdoor tot een minimum beperkt. Dit komt niet alleen de belastbaarheid ten goede, maar ook de geluidskwaliteit.

 

Formaat: 12"
Type: Subwoofer
Impedantie: 2 x 1 Ohm
Muziek Vermogen: nb
Continu Vermogen: 1800 Wrms
Inbouw diepte: 223 mm
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen