Gladen Audio RC 3200c1

Mono versterker van GLADEN Audio.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
1-3 dagen
€699,00
Incl. btw

De GLADEN Audio RC 3200c1 is een compleet nieuw ontwikkelde monoversterker met hoogwaardige klasse D techniek. Daar waar veel ouderwetse klasse D versterkers klanktechnisch achterblijven levert de GLADEN RC 3200c1 een topprestatie.

Het grote voordeel van Klasse D techniek is het rendement, de GLADEN RC versterker heeft een hoog rendement, hierdoor verbruikt de versterker minder stroom, wordt hij nauwelijks warm en is hij ook nog eens veel compacter dan andere versterkers die vergelijkbare vermogens kunnen leveren.

1 Ohm stabiel:

De GLADEN RC 3200c1 is een echte krachtpatser in een compacte behuizing. De versterker is stabiel tot 1 Ohm en levert dan maar liefst 2150 Watt RMS aan vermogen.

Bass Adjust:

De GLADEN Bass Adjust heeft een regelbereik van 0dB tot +12dB, hiermee kan de bas in het bereik rond de frequentie van 30-80 Hz nog eens extra boost geven.

Filters:

GLADEN RC 3200c1 mono versterker beschikt over een regelbaar Low Pass filter en een instelbaar subsonicfilter. Hiermee is het mogelijk de bandbreedte van de woofer aan te passen op de frontspeakers. Het subsonicfilter maakt het mogelijk om de woofer te beschermen voor extreem lage frequenties, dit kan met name bij bassreflex behuizingen schadelijk zijn.

Bassremote (optioneel):

Optioneel is de GLADEN RC-RTC Bassremote. Hiermee kan men het volume van de woofer traploos regelen vanaf de bestuurdersstoel. Bovendien geeft de status LED op de RC-RTC aan of de versterker is ingeschakeld.

Type: Mono versterker
Vermogen aan 4 Ohm: 1X700 Wrms
Vermogen aan 2 Ohm: 1X1300 Wrms
Vermogen aan 1 Ohm: 1X2150 Wrms
Ingebouwd X-over: Ja
Hi-level input: Ja
Auto Turn-on: nee
Afmetingen (LxBxH): 585x150x50 mm
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen