Gladen Audio Gladen Golf 4 Pack 1

Het GLADEN ONE GOLF 4 Pack 1 is een compleet audio upgrade pakket voor de VW Golf 4, Bora, Passat B4 en Seat Leon.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Het GLADEN ONE GOLF 4 Pack 1is een compleet audio upgrade pakket voor de VW Golf 4, Bora, Passat B4 en Seat Leon. De set bestaat uit de volgende componenten:

GLADEN ONE 165 GOLF 4 RS Luidspreker set
MOSCONI ONE 120.2 Versterker
PPISO2CH5M Pasklare kabelboom
Silent Coat Shop Dempingsmateriaal

Audio Upgrade

Deze audio upgrade is specifiek ontwikkeld voor de Golf 4 en bied dan ook een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de orginele luidsprekers. Zo is het gescheiden tweeweg luidspreker systeem 100% pasklaar voor de Golf 4, inclusief de juiste stekkers en adapters. Na inbouw is er van de upgrade niets te zien.

Dankzij de meegeleverde kabelboom kan de versterker rechtstreeks worden aangesloten op uw af-fabriek radio of navigatiesysteem, ongeacht welke type radio u heeft. Alleen indien uw auto af fabriek reeds is voorzien van een versterker onder de bestuurdersstoel raden wij u aan contact met ons op te nemen.

Versterker

De hoogwaardige Mosconi versterker levert maar liefst 240 Watt continue vermogen waardoor het geheel niet alleen beter klinkt maar ook over veel meer dynamiek beschikt. Tegen meerprijs kunt u kiezen voor een vier- of zeskanaals versterker zodat u ook de achterste luidsprekers en/of een subwoofer kunt versterken.

Montage

Kies voor de montage optie om uw set professioneel in te laten bouwen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een inbouw afspraak.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen