GermanMAESTRO ES 804010

Compo luidsprekerset uit de ES lijn van GermanMAESTRO
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
1-3 dagen
€569,00
Incl. btw

German MAESTRO ES804010

De speakers uit de EPIC-lijn van GermanMAESTRO bieden een veelvoud aan montage mogelijkheden. De componenten van de ES serie hebben een zeer compacte 20 mm tweeter en de ondiepe midwoofer is speciaal gemaakt als er weinig ruimte in de portieren is. Daarnaast zijn de EV composets uit deze lijn zeer eenvoudig om de bouwen tot een coaxiale speaker met de meegeleverde accessoires.
De speakers zijn volledig ontwikkeld en handgemaakt in het Duitse "Obrigheim" waar de fabriek van GermanMAESTRO is gevestigd. De EPIC speakers staan voor veelzijdigheid en hoge kwaliteit.

De GermanMAESTRO ES 804010 is 20 cm composet met een zeer compacte 20 mm tweeter en een hoogwaardig scheidingsfilter, de composet heeft een van belastbaarheid tot 75 Watt RMS. Deze compacte composet heeft een hoge geluidskwaliteit en is voorzien van een exclusieve MegaSphere-technologie tweeter, hierdoor ervaart u de beste hoge tonen.

MegaSphere Tweeters

De compacte CONCEPT tweeter beschikt over de door GermanMAESTRO ontwikkelde MegaSphere techniek. Hierdoor beschikken de ES over een uitstekend afstraalgedrag dat aanzienlijk beter is als dat van conventionele tweeters. Hierdoor ervaart de luisteraar de best mogelijke weergave van hoge tonen, ook als de tweeters niet perfect zijn uitgericht.

Inverted Titanium Dome

Titanium is een zeldzame metaalsoort met een zeer gunstige sterkte-massaverhouding. Het is net zo sterk als staal, maar met een veel lager soortelijk gewicht. Hierdoor is titanium bijzonder goed geschikt als conusmateriaal voor tweeters, echter is het verwerken van het extreem dunne titanium een kunst op zich. Bij GermanMAESTRO hebben ze jarenlange ervaring op dit gebied en de titanium domes worden dan ook volledige in eigen beheer vervaardigd.

Coaxiale optie

U bent op zoek naar een hoogwaardige, coaxiale luidspreker? Door middel van de meegeleverde accessoires kunt u de EPIC luidsprekers in een handomdraai ombouwen tot coaxiale luidspreker.

Multimount Crossovers

De hoogwaardige EPIC crossovers beschikken over uitsluitend hoogwaardige componenten.Bovendien bestaat de mogelijkheid om het tweeterlevel in vier standen te regelen. De crossovers zijn op diverse manieren te monteren dankzij het veelzijdige Multimount systeem.

Formaat: 20 cm
Type: Compo set
Impedantie: 4 Ohm
Frequentie bereik: 26 Hz tot 30000kHz
Muziek Vermogen: 245 W
Continu Vermogen: 75 Wrms
Inbouw diepte woofer: 82 mm
Inbouw diepte tweeter: 12.5 mm
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen