Standartplast

Geen producten gevonden...
Incl. btw
StandartPlast (STP) is een fabrikant van zeer hoogwaardige en extreem efectieve dempingsmaterialen.
StandartPlast is ontwikkeld op een leger basis in de Sovjet Unie in 1979, en is sinds 1996 een zelfstandig bedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Ivanovo, Rusland. Alle producten worden in Rusland gemaakt onder zeer strenge kwaliteits eisen. De techniek achter de STP producten is zeer lange tijd militair geheim geweest en zijn pas vrij gekomen na de val van het ijzeren gordijn.

Vandaag de dag heeft Standartplast meer dan 1000 werknemers verdeelt over 5 fabrieken in rusland. Er worden voortdurend nieuwe produkten ontwikeld door het Central Scientific Research Lab, het Chemical Department en het Acoustic Laboratory.

StandartPlast's is met name gespecialiseerd in een systematische benadering van de oplossing voor lawaai en vibratie problemen in auto's. De materialen zijn ooit ontwikeld voor gebruik in onderzeeers. De efficiente demping maakt de onderzeeers akkoestisch ontzichtbaar.
StandartPlast heeft een zeer breed gamma aan produkten voor iedere dempings situatie. Een selectie van de presterende materialen is nu beschikbaar voor de Europese markt en leverbaar in Nederland via SNIJDERS QCS, officieel STP dealer.