Bearlock

Bearlock Bearlock Ford Transit Custom

Bearlock Ford Transit Custom

Bearlock versnellingsbak slot voor de Ford Transit Custom

€499,00

Informatie
Incl. btw
BearLock® staat voor -volledig geïntegreerde- anti-diefstal-autosloten.

Het door BearLock ontwikkeld en geproduceerd versnellingsbakslot, is een eenvoudige en revolutionaire, maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen.De enorme effectiviteit, beproefde duurzaamheid en extreme betrouwbaarheid zijn onomstotelijk bewezen. BearLock wordt vanaf 1992 geproduceerd.
Talloze deskundigen op het gebied van preventie van autodiefstal, zoals verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus, zijn van mening dat BearLock-Gearlock® behoort tot één van de beste mechanische auto-beveiligingssystemen.

Permanent en onverbrekelijk geïnstalleerd, vormt het BearLock-versnellingsbakslot® zich tot één geheel met het chassis van uw auto. De bediening is moeiteloos, simpel en snel; een vrijwel "automatische" handeling, zodat het consequent gebruik wordt bevorderd. Dit laatste zorgt dan weer voor een optimale beschermer van uw auto.

Eenmaal ingebouwd, is het slot niet te kraken, met wat voor soort gereedschap dan ook, zonder de auto (chassis) ernstig te beschadigen. Dit alles maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk.
Bearlock is als enige in zijn soort geclassificeerd en gecertificeerd in de nieuwe SCM-klasse voor mechanische protectie: SCM-MP 03