Gladen Audio Boxmore BMW DSP

Audio upgrade pakket van Gladen Audio met DSP versterker.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
1-3 dagen
€1.099,00
Incl. btw

Beter Geluid


Hoogwaardige luidsprekers vormen de basis van onze upgrade systemen voor BMW. Niet alleen zijn ze kwalitatief beter dan de standaard luidsprekers, ze zijn ook hoger belastbaar. Onze woofer is, ondanks de perfecte pasvorm, 67% groter dan de standaard woofer van BMW. Hierdoor klinkt de bas voller, gecontroleerder en ook aanzienlijk harder als het moet.Het ontbreken van een tweeter is de achilleshiel van het basis audio systeem van BMW. Alle GLADEN BOXMORE Sound Systemen worden daarom standaard geleverd met een hoogwaardige 25 mm softdome tweeter. Voor sprankelende, zijdezachte hoge tonen.

DSP | Digitale Sound Processor


Door vakkundig gebruik van tijdcorrectie, equalisers en actieve filters in de Sound Processor laten onze engineers het audio systeem perfect aansluiten op de akoestiek van de auto. Het resultaat is een adembenemende, natuurgetrouwe weergave van stemmen en instrumenten.. 

Meer Vermogen


Meer dynamiek, maximaal genieten. Dankzij de hoogwaardige versterker van 520 Watt blijft het geluid ook op hoger volume nog loepzuiver.


Perfect Fit


Onze luidsprekers passen perfect in de bestaande inbouwlocaties. Dankzij de Plug & Play kabelbomen hoeft er bovendien niet in de bekabeling geknipt te worden.


Compleet


Elk BOXMORE audio pakket is compleet met luidsprekers, versterker, kabelboom en dempingsmateriaal. Gemaakt voor uw BMW, dus resultaat gegarandeerd.


Montage


Het monteren van een audio systeem in een moderne BMW is werk voor specialisten. Laat uw GLADEN BOXMORE Audio Upgrade daarom vakkundig monteren door een van onze gespecialiseerde monteurs. U krijgt dan bovendien 3 jaar garantie op de totale installatie.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen