Voor de beveiliging van uw kostbare auto en de daarin gemonteerde apparatuur is een goede SCM autobeveiliging noodzakelijk.

Hiervoor hebben wij een uitgelezen assortiment van beveiligings producten in voorraad in de klasse 1, klasse 2. klasse 3, klasse 4 en klasse 5
Voor een goede en betrouwbare beveiliging is het echter niet alleen nodig gebruik te maken van de juiste producten maar is het zeker zo belangrijk dat deze producten op de juiste wijze worden gemonteerd.
Onze inbouw monteurs zijn dan ook SCM gecertificeerd en volgen regelmatig trainingen om deze producten in alle auto's op de juiste wijze te kunnen monteren.
Verder worden alle systemen gemonteerd volgens de eisen van de betreffende autofabrikant, zodat de garantie op uw auto op geen enkele wijze in gevaar komt.
Ook voor het nieuwe verschijnsel "car-jacking" hebben wij diverse producten in ons programma.

Voor speciale eisen ten aanzien van de beveiliging van uw auto, camper of boot kunnen wij samen met u een optimaal aan uw wensen aangepast systeem ontwerpen.
Verder is het mogelijk om met de nieuwste alarmsystemen diverse comfort functies te combineren zoals trunk release, garage deur openen automatisch sluiten van electrische ramen en dak enz.
Op het gebied van mechanische beveiliging zijn wij dealer van BEARLOCK. Dit merk levert een uitgelezen sortering versnellingbak sloten voor alle merken personenauto's, bestelauto's en campers.

Beveiliging systemen