Bearlock Bearlock Ford Transit Custom

Bearlock versnellingsbak slot voor de Ford Transit Custom
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€499,00
Incl. btw
Dit slot voor de Ford Transit Custom is een NRK type met een klapsleutel.

"NRK" (Non-Removeable-Key) houdt in dat de sleutel uitsluitend en alleen kan worden verwijderd in vergrendelde toestand. Het principe is vergelijkbaar met een fietsslot. Tijdens het rijden blijft de sleutel in het slot.

BearLock heeft een drievoudig gepatenteerde oplossing ontwikkeld, zodat de sleutel nooit belemmert; een omklapbare sleutelt "FK" ® (="Folding Key®"). Tevens is de sleutel veel korter & compacter geworden. Een volkomen vlakliggende en sterke "inklikkende" , maar toch kleine/handige sleutel, die men nauwelijks of niet zal bemerken.

BearLock "met klapsleutel" is inmiddels integraal toegepast en wordt -bij de gebruikers- als zeer nuttig en prettig ervaren.

BearLock Excellent (NRK/FK) biedt daarmee volkomen bewijs dat men het voertuig op slot heeft gezet, middels het kunnen tonen van de drie originele sleutels.

De constructies NRK® (Non-Removeable-Key®) alswel FK® (Folding Key®) , en de combinatie hiervan, zijn niet alleen internationaal gedeponeerde /geregistreerde handelsmerken, maar zijn tevens internationaal gepatenteerd. BearLock NRK/FK is exclusief voor de Benelux ontwikkeld.

BearLock Excellent (NRK/FK) biedt zowel de gebruiker alswel verzekeraar absolute zekerheid en betrouwbaarheid.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen